lunes, 9 de mayo de 2011

Reparación roto chaqueta piel / cuero

Molts clients ens pregunten si es pot arreglar una jaqueta de pell on s'han fet una enganxada que ha trencat completament la pell (un set). Tot sovint es sorprenen de la seguretat amb la que afirmem que si, que té solució.
Aquest podria ser l'exemple d'una jaqueta de cuir, on bé pel desgast o per una enganxada, la pell s'ha foradat:


En aquests casos es tracta de fer-hi un sorgit. No un sorgit com el que faríem en un material tèxtil, ja que l'acabat podria semblar més el cosit d'una pilota de futbol americà, que la costura discreta i gairebé imperceptible que necessitem.

A la següent imatge podem veure la reparació real d'una jaqueta de cuir / pell on hi havia un set de gairebé 30 centímetres. Com podeu comprovar, es tracta d'un cosit especial per l'interior de la jaqueta que aconsegueix que la rotura sigui gairebé invisible.
Sobretot, si mai us passa això, eviteu de posar cola de cap tipus per intentar "enganxar" la pell. Fer-ho implicaria que no es pogués cosir i per tant el forat no tindria solució!


// Muchos clientes nos preguntan si un roto en una chaqueta de piel /cuero tiene solución. Suelen sorprenderse de que en La Cusitora les respondamos afirmativamente de forma muy segura. Nuestros peleteros realizan una costura especial, casi invisible, que hará que un roto como el de la imagen superior resulte casi invisible. Muy importante: si os pasa algo parecido no pongáis pegamento de ningún tipo para intentar unir el roto, esto hará que sea totalmente imposible coser de nuevo la piel y no podremos arreglar la chaqueta!//

2 comentarios:

  1. La mia no se si es de piel cuero o lo que sea. Es que me la dieron ya asi jajaja pero es muy bonita podria servir tambiem no?

    ResponderEliminar